Palvelut
 / 
Teknologia ja IT

Teknologia ja IT

Teknologia- ja IT-oikeuteen perehtyneellä ryhmällämme on laaja kokemus teknologiaan ja IT:hen liittyvien kysymysten laadukkaasta hoitamisesta.

Teknologian kehitykseen ja innovaatioihin liittyvien sopimusten neuvottelu ja laatiminen sekä riitojen ratkaisu edellyttävät juristilta sopimuksen tai riidan kohteena olevan teknologian tai innovaation ymmärtämistä vähintään konseptitasolla. Ryhmämme halu ja kyky oppia asiakkaidemme toimintaan vaikuttavista teknologioista mahdollistaa parhaan juridisen palvelun tarjoamisen teknologioihin ja innovaatioihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Ryhmämme avustaa asiakkaitamme säännöllisesti hyvin vaihtelevissa uusia teknologioita tai innovaatioita koskevissa järjestelyissä tai yhteistyösopimuksissa. Lisäksi edustamme asiakkaitamme näihin asioihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa.

IT-tuotteita ja -palveluita koskevissa asioissa on usein enemmän kyse parhaan käytännössä saavutettavissa olevan ratkaisun löytämisestä kuin oikeudellisen totuuden etsimisestä.

Ryhmämme käytännönläheinen ja asiakkaidemme tavoitteiden ymmärtämiseen keskittyvä lähestymistapa huolehtii siitä, että tuemme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa edullisimmalla mahdollisella tavalla. Näissä asioissa ryhmämme auttaa asiakkaitamme säännöllisesti ratkaisemaan hitaasti muuttuvien oikeudellisten sääntöjen ja IT-tuotteita ja -palveluita koskevien sopimusten ja riitojen aiheuttamia ristiriitoja.

Sopimus- ja riita-asioiden lisäksi ryhmämme neuvoo asiakkaitamme säännöllisesti IT-tuotteisiin ja -palveluihin koskevaan sääntelyyn liittyen esimerkiksi rahoituspalveluiden ulkoistamista koskevat säännöt ja sähköisten palveluiden tarjoamiseen liittyvä sääntely.

Palvelut

  • Teknologiaan liittyvien sopimusten laadinta ja neuvotteluissa avustaminen
  • Yrityssalaisuudet
  • IT-sopimusten laadinta, kommentointi ja neuvottelu
  • Avoimeen lähdekoodiin liittyvät kysymykset
  • Riidanratkaisu liittyen IT- ja teknologialiitännäisiin riitoihin

Tapahtumat

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään.
No items found.

Tilaa uutiskirje

Kirjoitamme ja koulutamme säännöllisesti osaamisalueitamme koskevista ajankohtaisista aiheista. Ilmoittamalla sähköpostisi alla olevalla lomakkeella saat jatkossa Merilammen uutiskirjeitä ja tapahtumakutsuja suoraan sähköpostiisi.

Kiitos! Tilauksesi on vastaanotettu.
Jotain meni vikaan. Halutessasi, ota yhteyttä info@merilampi.com.