Teknologiaoikeuteen ja IT:hen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden ja teknologian ymmärtäminen on oleellista.

Teknologia- ja IT-oikeuteen perehtyneellä ryhmällämme on laaja kokemus teknologiaan ja IT:hen liittyvien kysymysten laadukkaasta hoitamisesta. Avustamme asiakkaitamme jatkuvasti erilaisissa teknologian hyödyntämiseen ja jakelemiseen liittyvissä sopimusjärjestelyissä, kuten lisenssi- ja jakelusopimuksissa. Niin ikään ryhmämme avustaa asiakkaitamme jatkuvasti ohjelmistojen ja IT-palveluiden kehittämiseen, myyntiin, lisensointiin, jakeluun ja ylläpitoon liittyvissä toimeksiannoissa. Näihin kuuluvat myös avoimeen lähdekoodiin ja tietosuojaan liittyvät kysymykset.

Asiantuntijamme neuvovat yrityksiä erilaisissa tietosuoja-asioissa sekä henkilötietojen hankintaan, käyttöön ja suojelemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Osaaminen

Sisäistämme tehokkaasti monimutkaisenkin lähtötilanteen ja räätälöimme konsultaatiomme vastaamaan asiakkaamme liiketoiminnan kulloisiakin tavoitteita. Laatimamme sopimukset ja sopimuskommentit ovat mahdollisimman ytimekkäitä ja ymmärrettäviä, ensiluokkaisesta juridisesta laadusta kuitenkaan yhtään tinkimättä.

Yhdessä vahvan riidanratkaisuryhmämme kanssa meillä on myös erinomaiset valmiudet avustaa asiakkaitamme erilaisissa teknologialiitännäisissä riita-asioissa.

Palvelut

  • Teknologiaan liittyvien sopimusten laadinta ja neuvotteluissa avustaminen
  • Tietosuojaan liittyvät kysymykset
  • Yrityssalaisuudet
  • IT-sopimusten laadinta, kommentointi ja neuvottelu
  • Avoimeen lähdekoodiin liittyvät kysymykset
  • Riidanratkaisu liittyen IT- ja teknologialiitännäisiin riitoihin

Ota yhteyttä