Heidi Merikalla-Teir nimitetty Merilammen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Heidi Merikalla-Teir (OTK, VT, MBA) aloittaa Merilammen toimitusjohtajana ja osakkaana 1.6.2019. Hän siirtyy Merilammelle Keskuskauppakamarista, jossa hän toimii riidanratkaisupalveluista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan pääsihteerinä. Heidille asianajotoiminta   Lue lisää »


11.3.2019

Uutiset ja tiedotteet

 • 11.3.2019Merilampi Casen voittivat Lauri Heiskanen ja Petro Koskipalo

  Viime syksynä käynnistyneen Merilampi Casen 2018–2019 voitto ratkesi perjantaina järjestetyssä finaalissa. Finaalissa kilpailivat vastakkain Tiina Korkeela ja Airi Liimatta Helsingin yliopistosta sekä Lauri Heiskanen ja Petro Koskipalo Turun yliopistosta. Tasaisen   Lue lisää »

 • 8.3.2019Chambers Europe nosti Emma Niemistön rankingeihin

  Hienoja uutisia naistenpäivän kunniaksi: Arvostettu Chambers Europe on nostanut nuoren osakkaamme Emma Niemistön henkilökohtaisiin rankingeihin Real Estate: Construction oikeudenalalla. Chambers and Partners arvioi vuosittain globaalin tutkimuksensa perusteella asianajotoimistoja ja yksittäisiä   Lue lisää »

 • 15.2.2019Mikko Laitinen nimitetty Specialist Counseliksi

  Merilammen kokenut asianajaja Mikko Laitinen on nimitetty Specialist Counseliksi. Mikko Laitinen on erikoistunut oikeudenalojen rajat ylittävää osaamista edellyttävien laajojen toimeksiantojen hoitamiseen. Hän avustaa asiakkaitamme merkittävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä ja   Lue lisää »

Referenssit

 • 17.5.2019Merilampi edustaa Keskoa Heinon Tukun ostossa

  Edustamme Keskoa sen ostaessa Heinon Tukku Oy:n perheyhtiö Tukkuheino Oy:ltä ja henkilöomistajilta. Myös kalanjalostukseen erikoistunut Kalavapriikki Oy sekä toiminnassa käytetyt toimitus- ja noutotukkukiinteistöt Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa ja Vantaalla siirtyvät kaupan   Lue lisää »

 • 6.5.2019Merilampi edustaa Keskoa autokaupoissa

  Edustamme Kesko-konserniin kuuluvaa K Caara Oy:tä yhtiön ostaessa Volkswagen-, Audi- ja SEAT-liiketoiminnot Laakkonen-konsernilta. Ostettavaan liiketoimintaan sisältyy uusien ja käytettyjen autojen myynti sekä autojen huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut. Kaupan kohteena olevien liiketoimintojen   Lue lisää »

 • 5.3.2019Elo suurimmaksi omistajaksi kauppakeskus Jumbossa

  Edustimme Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Eloa sen ostaessa Unibail-Rodamco-Westfieldin osuuden kauppakeskus Jumbosta. Elo ja sen edeltäjäyhtiöt ovat olleet sijoittajina Jumbossa sen rakentamisesta lähtien, ja kaupan jälkeen Elo omistaa koko kauppakeskuksen lukuun ottamatta   Lue lisää »

Artikkelit ja julkaisut

 • 26.4.2019Työaikalaki uudistuu, mikä muuttuu?

  Uusi työaikalaki tulee voimaan 1.1.2020. Uudistuksen tavoitteena on ollut vastata nykyisen ja tulevan työelämän tarpeisiin sekä sopeutua ajasta ja paikasta riippumattomaan työhön. Uusi työaikalaki tuo mukanaan joitakin huomionarvoisia muutoksia. Työaikalain   Lue lisää »

 • 17.4.2019The Dispute Resolution Review julkaistu

  The Dispute Resolution Review:n uusi painos on julkaistu. Tiina Järvinen ja Nelli Ritala Riitojen ratkaisu -ryhmästämme kirjoittivat julkaisuun Suomea koskevan osuuden. Painos sisältää kaikkinensa katsauksen 36 eri valtion tai osavaltion   Lue lisää »

 • 22.3.2019Rekkakartellin vahingonkorvausoikeudenkäynnit etenevät Euroopassa

  Euroopan komissio määräsi 19.7.2016 ennätyksellisen korkeat yli 2,9 miljardin euron sakot kuorma-autojen valmistajille osallisuudesta nk. rekkakartelliin. Kartelli paljastui vuonna 2011, kun osallisena ollut MAN ilmoitti siitä komissiolle. Komissio katsoi, että   Lue lisää »

Tilaisuudet

 • Aamiaisseminaari 1.11.2018

  Onnistunut organisaatiomuutos Torstaina 1.11.2018 klo 8.30 – 11.00 Asianajotoimisto Merilampi, Lönnrotinkatu 5, Helsinki   Yritysten toimintaympäristö muuttuu kiihtyvällä tahdilla, ja muutoksiin on pystyttävä reagoimaan nopeasti. Menestyvät yritykset eivät tyydy vain   Lue lisää »


 • Aamiaisseminaari 13.9.2018

  Voitto riidassa, häviö maineessa? Asianajon ja kriisiviestinnän yhteispelistä Torstaina 13.9.2018 klo 8.30–11.00 Asianajotoimisto Merilampi, Lönnrotinkatu 5, Helsinki   Yritysten välisiin riitoihin ja muihin oikeudellisiin konfliktitilanteisiin liittyy useimmiten pohdintoja siitä, miten   Lue lisää »


 • Aamiaisseminaari 12.4.2018

  Hankintaseminaari Torstaina 12.4.2018 klo 8.30–11.30 Asianajotoimisto Merilampi, Lönnrotinkatu 5, Helsinki   Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hankintavalvonnasta sekä tuoreesta oikeuskäytännöstä! KKV sai 1.1.2017 tehtäväkseen julkisten hankintojen valvonnan   Lue lisää »