Haemme JURISTIA TAMPEREELLE

Merilampi on vaativaan liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto, joka on arvioitu yhdeksi Suomen johtavista toimistoista useissa alan tutkimuksissa ja asiakashaastatteluissa. Hoidamme jokaisen toimeksiantomme ensiluokkaisen laadukkaasti ja aidolla palveluasenteella. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Tampereen toimistomme on toiminut pitkään ja menestyksellisesti ja on kiistatta yksi Pirkanmaan arvostetuimmista toimistoista.

Tampereen toimistomme kasvaessa haemme joukkoomme uutta juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haemme juristia, jolla on kykyä itsenäiseen toimeksiantojen hoitamiseen ja kokemusta esimerkiksi riitojen ratkaisusta, yhtiöoikeudesta ja teknologia-alan ja kv-kaupan sopimuksista. Työtehtävien painopistealueisiin vaikuttaa myös juristin oma suuntautuneisuus.

Edellytämme:

  • muutaman vuoden relevanttia työkokemusta
  • aitoa kiinnostusta juridiikkaan
  • analyyttistä otetta ja pyrkimystä aina parhaaseen mahdolliseen laatuun
  • hyvää opintomenestystä
  • hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
  • ensiluokkaista suomen kielen sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Vaalimme henkilöstömme osaamista, hyvää asennetta sekä työssä viihtymistä. Meillä on rima korkealla ja meillä saa onnistua. Meillä on mahdollisuus haastaa itsensä ja kehittyä oman alansa johtavaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen rekrytointi@merilampi.com. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 10.3.2017 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävistä antavat Tampereen toimistostamme vastaava osakas Lassi Kettula, puh. 040 552 7276, lassi.kettula@merilampi.com ja teknologiapraktiikasta vastaava osakas Jussi Lampinen, puh. 040 747 7600, jussi.lampinen@merilampi.com.

 

Haluatko työpaikan suomalaisen liikejuridiikan huipulta? Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si, niin palaamme asiaan.

Oheisella lomakkeella voit myös hakea harjoittelupaikkaa.

Liitetiedosto

Varmistus

Kirjoita oheiset kirjaimet ja numerot alla olevaan tekstikenttään.
captcha